Scroll to top
© 2018 Solodent. Crafted with ♥ by Purple Media.
Distribuie
it ro ru

Credem în zâmbete sănătoase!

Gama noastră de servicii stomatologice

Credem în zâmbete sănătoase și de aceea venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii stomatologice de cea mai bună calitate, cu un ambient modern, confortabil și prietenos.

Restabilirea Estetică

Astăzi, din ce în ce mai mulți oameni beneficiază de restabilire estetică ce cuprinde un spectru larg de tehnici menite să ajungă la o dantură perfectă ca aspect și funcționalitate.

Stomatologie Generală

În stomatologia generală tratamentele sunt reprezentate de o varietate de manopere menite să vindece diversele suferințe ale dinților, de la carii simple până la complicații ale acestora.

Profilaxie Dentară

Profilaxia dentară are rolul de a preveni apariția unor afecțiuni dentare și a preîntâmpina complicațiile în cazul unor afecțiuni deja existente. În cadrul controalelor regulate (la un interval de aproximativ 6 luni), medicul dentist va constata starea dinților, a gingiilor și a întregii cavitați bucale.

Radiologie Dentară Digitală

Radiologia dentară digitală reprezintă o nouă frontieră în radiologia stomatologică, fiind începutul unei revoluții în radiologia orală și maxilofacială. Avantajul esențial al radiologiei digitale este REDUCEREA CU 90 % A NIVELULUI DE RADIAȚIE.

Protezare Dentară

Protezarea dentară cuprinde un set de servicii de restaurare( acoperire) dentară: fațete din veneere și lumineere , coroane din materiale de ultima generatie, încrustații, punți dentare și proteze. Toate acestea sunt soluții pentru obținerea unui aspect estetic cât și pentru restaurarea funcționalității și mastificației eficiente.

Terapie Pediatrică

Prima vizită la medicul dentist a micuțului pacient trebuie să aibă loc la o vârstă cât mai fragedă, încă de la apariția dinților temporari. Pentru a asocia vizita la dentist cu o experiență plăcută, netraumatizantă, este foarte important ca familializarea copiilor cu medicul și aparatura din cabinetul stomatologic să se realizeze treptat, înainte să apară durerile de dinți.

Ortodonție

Ortodonția reprezintă specialitatea medicinei dentare care vizează obținerea unei ocluzii (mușcături) ideale asfel încât sănătatea țesuturilor aparatului dento-maxilar să rămână sănătoase. Există numeroase tipuri de tratament ortodontic pentru care puteți opta la clinica noastră – de la aparatul mobil potrivit pacienților cu dinți de lapte până la diferite tipuri de aparate fixe.

Implantologie Orală


În spectrul larg de servicii oferit la dispozitia pacientilor, se include și cel de implantologie orală. Acesta reprezintă un set de tehnici chirurgicale, vizând reabilitarea funcțională a unui pacient prin reconstrucția dinților lipsa și a structurilor de sprijin cu substitute naturale sau sintetice.

Garantăm succesul tratamentului dentar

Problemele dentare ale pacienților vor fi ascultate și evaluate cu atenție, vă vom prezenta opțiunile de tratament și vă vom explica metodele și etapele de tratament pe care le vom urma.

Recenzii

Doar aici poți găsi: oameni foarte draguți + dinți tratați calitativ = un zîmbet de milioane!!!

— Lana Popescu

Pacient

Calitatea serviciilor e pe prim plan și atmosfera ca acasă)

— Corina Cucu

Pacient

Aceasta clinică merită tot respectul din lume!!!!

— Natalia Platinda-Olmada

Pacient

Programare

Consultație gratuită